Kim Søgaard - skatterevisor for sundhedsbranchen, herunder læger

Rådgivning om:
Opstart/køb af praksis

Har du styr på økonomien?

Hvad koster det egentlig at købe/opstarte en praksis, hvad kan man forvente at tjene, hvad koster personale, og hvilke krav er der?
Du har sikkert en masse spørgsmål og hvad med det, som du ikke kender til og derfor ikke kan stille spørgsmål til?

Vi kan rådgive dig, så du får en god start

Vi ved, hvad du bør vide, og vi ved, hvor mange nye praksisejere går galt i byen. Vi kan besvare alle dine spørgsmål. Vi har hjulpet, vejledt og rådgivet utallige personer, som er i netop din situation og dermed sparet mange nye praksisejere en masse hovedpine, bøvl og unødvendige udfordringer.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Få et gratis rådgivningsmøde enten fysisk hos os eller via telefon.

Under mødet vil du få svar på dine spørgsmål samt viden om, hvordan du korrekt og effektivt opstarter eller køber en praksis.

Bestil et gratis og uforpligtende møde med Kim Søgaard

Kim Søgaard

Skatterevisor, Cand. Jur.

Kim Søgaard har stor erfaring med at hjælpe sundhedsfaglige virksomheder med deres regnskab, men også med rådgivning om alt lige fra opstart, daglig drift til afhændelse af praksis.

Læs mere om skatterevisor, Cand. Jur. Kim Søgaard

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi besvaret nogle af de mest almindelig spørgsmål.

Ja, det kan vi sagtens. Vi kan hjælpe alle i sundhedsbranchen.

Vores kernekompetencer knytter sig til private virksomheder i sundhedsbranchen. Du er dog velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig, om vi kan hjælpe dig.

Ja, det kan vi. Vi hjælper mange ligesom dig.

Ja, vi kan hjælpe dig med rådgivning igennem hele din virksomheds livscyklus. Lige fra opstart/køb, daglig drift til lukning/salg.

Ja. Vi tilbyder at lave din bogføring (eller vi gennemgår din bogføring). Herefter udarbejder vi dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift.