Kim Søgaard - skatterevisor for sundhedsbranchen, herunder læger

Regnskab: Du bogfører

Vil du helst bogføre selv?

Hos os må du gerne selv stå for din daglige bogføring. Har du spørgsmål undervejs, så står vi til rådighed med råd og vejledning.
 

Bogfør selv – lad os gøre resten

Når du har bogført dine bilag, så gennemgår vi din bogføring og laver eventuelle rettelser. Dermed sikrer vi, at dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift kan laves korrekt. Vi kan også bogføre for dig – læs mere her.

Vi foretrækker bogføringsprogrammet e-conomic, men bruger du et andet program, er det naturligvis ikke noget problem. Vi hjælper dig gerne med at vælge program, hvis du ikke har et i forvejen. Vi hjælper selvfølgelig også med at sætte programmet op, så du kommer godt i gang.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Få et gratis rådgivningsmøde enten fysisk hos os eller via telefon.

Under mødet vil du få råd og vejledning i, hvordan du effektivt får bogført korrekt.

Bestil et gratis og uforpligtende møde med Kim Søgaard

Kim Søgaard

Skatterevisor, Cand. Jur.

Kim Søgaard har stor erfaring med at hjælpe sundhedsfaglige virksomheder med deres regnskaber herunder også årsregnskab, selvangivelse, moms og/eller lønsumsafgift.

Derudover har Kim også stor erfaring med at rådgive praksisejere lige fra opstart/køb af praksis, daglig drift, til lukning/salg af praksis.

Læs mere om skatterevisor, Cand. Jur. Kim Søgaard

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi besvaret nogle af de mest almindelig spørgsmål.

Ja, det kan vi sagtens. Vi kan hjælpe alle i sundhedsbranchen.

Vores kernekompetencer knytter sig til private virksomheder i sundhedsbranchen. Du er dog velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig, om vi kan hjælpe dig.

Ja, vi kan hjælpe dig med rådgivning igennem hele din virksomheds livscyklus. Lige fra opstart/køb, daglig drift til lukning/salg.

Ja. Vi tilbyder også at lave din bogføring for dig. Herefter udarbejder vi dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift.