Kim Søgaard - skatterevisor for sundhedsbranchen, herunder læger

Regnskab

Vi er med dig hele vejen

Vi hjælper mange virksomheder i sundhedsbranchen med deres daglige regnskab. 

Du kan enten selv bogføre, eller vi kan bogføre for dig.

Du bogfører

Vil du helst bogføre selv?

Du bogfører selv. Herefter gennemgår vi din bogføring og udarbejder dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift.

Bogfør selv – lad os gøre resten

Vi bogfører

Mangler du tid eller kompetencerne?

Vi laver al bogføringen. Efter vi har lavet din bogføring, udarbejder vi dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift.

Få mere tid – lad os stå for bogføringen

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi besvaret nogle af de mest almindelig spørgsmål.

Ja, det kan vi sagtens. Vi kan hjælpe alle i sundhedsbranchen.

Vores kernekompetencer knytter sig til private virksomheder i sundhedsbranchen. Du er dog velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig, om vi kan hjælpe dig.

Ja, vi kan hjælpe dig med rådgivning igennem hele din virksomheds livscyklus. Lige fra opstart/køb, daglig drift til lukning/salg.

Ja, du må gerne selv lave din bogføring. I det tilfælde gennemgår vi din bogføring, hvorefter vi udarbejder dit årsregnskab, din selvangivelse, din moms og/eller lønsumsafgift.

Hvis vi står for hele din bogføring, så behøver du ikke et økonomisystem – det står vi for. Du skal blot aflevere dine bilag online eller fysisk.

Ønsker du selv at stå for din bogføring, så skal du have dit eget bogføringsprogram. Vi foretrækker bogføringsprogrammet e-conomic, men bruger du et andet program, er det naturligvis ikke noget problem. Vi hjælper dig gerne med at vælge program, hvis du ikke har et i forvejen. Vi hjælper selvfølgelig også med at sætte programmet op, så du kommer godt i gang.